اروپایی ها معتقدند که برای رسیدن به خط پایان شما باید اول از همه بدانید که به کجا می روید. پس با در نظر گرفتن یک فضای کلی در ذهن خود از خانهای که مطلوب شماست می توانید مراحل مختلف چیدمان دکوراسیون را انجام دهید.
وقتی صحبت از خرید مناسب وسایل می شود معمولا خانم ها فکر می کنند باید اولین جایی که به آن مراجعه می کنند مغازه یا فروشگاه مبلمان باشد، اما بهتر است برای نقطه شروع فروشگاه مبلمان را انتخاب نکنید، زیرا اگر مبلمان خاصی نظر شما را جلب کند برای سایر انتخاب ها با محدودیت مواجه می شوید.
فهرست مطالب
- بخش اول:با چه هدفی از دکوراسیون داخلی استفاده می کنیم؟
- بخش دوم:انواع طراحی دکوراسیون داخلی منزل
- بخش سوم:دکوراسیون داخلی با جدید ترین متد های روز دنیا
- بخش چهارم:دکوراسیون داخلی مدرن
- بخش پنجم:دکوراسیون منزل ساده
- بخش ششم:دکوراسیون منزل ایرانی جدید و شیک
- بخش هفتم:دکوراسیون منزل کوچک
- بخش هشتم:دکوراسیون منزل مدرن
- بخش نهم:دکوراسیون منزل طوسی
با چه هدفی از دکوراسیون داخلی استفاده می کنیم؟
با این تفاسیر میتوان گفت که طراحی دکوراسیون داخلی به عنوان یک دانش محسوب میشود و با استفاده از آن در مکان های مختلف می توان اهداف بسیار مهمی را دنبال کرد. به طور مثال طراحی دکوراسیون داخلی مغازه ها و فروشگاه ها می تواند باعث جلب و جذب بیشتر مشتری شود. همچنین طراحی دکوراسیون داخلی محیط های اداری باعث ایجاد یک فضای امن برای کارمندان میشود و با احساس راحتی که در آنها ایجاد میکند راندمان کار را بالا میبرد . طراحی دکوراسیون داخلی بیمارستان ها باعث کاربردی تر شدن فضا، ایجاد یک محیط آرام برای کادر درمانی و بیماران میشود و در خانه های مسکونی یک فضای راحت، گرم و پر از آرامش و صمیمیت را فراهم میکند. همچنین در قسمت های عمومی مثل مترو و اتوبوس و غیره میتوان باعث رفع نیاز افراد استفادهکننده شد.
یکی از حقه های جذاب در چیدمان دکوراسیون داخلی این است که شما تصمیم بگیرید که چگونه می خواهید زندگی کنید؟ آیا سبک سنتی را برای خانه خود در نظر گرفته اید یا مدرن و یا تصمیم دارید یک فضای آرام و پر از آرامش داشته باشید و یا خانه ای با دکوراسیون رسمی را ترجیح می دهید؟ تعیین این فاکتور قبل از خرید چیدمان می تواند خیلی چیزها را تغییر دهد.
انواع طراحی دکوراسیون داخلی منزل
۱- سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک
برخی از ویژگیهای سبک کلاسیک یا سنتی مشابه سبکهای مختلف رایج در قرنهای ۱۸ و ۱۹ میلادی است. با این حال، نمیتوان ریشه سبک کلاسیک را به دوره زمانی خاصی نسبت داد. اصول اولیه سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک تقارن و یکدست بودن اجزا و وسایل است. اگر چه این سبک زرق و برق برخی از سبکهای دیگر را ندارد، اما جذابیتهای منحصر به فرد آن را نمیتوان نادیده گرفت. سبک کلاسیک برای افراد علاقهمند به اشیاء آنتیک و آثار هنری قدیمی ایدئال است. پارچهها و وسایل پررنگ نیز کاربرد زیادی در این سبک دارند. البته میتوان وسایل و عناصر سبک دکوراسیون کلاسیک را در محیطهای مدرن نیز به کار برد. برای مثال استفاده از لوسترها و آباژورهای آنتیک و فرشهای دستبافت میتواند جذابیت فضای داخلی خانه را دوچندان کرده و ظاهری کلاسیک به آن ببخشد.
۲- سبک دکوراسیون داخلی مدرن
تاریخچه سبک مدرن از ابتدای قرن بیستم آغاز شده و ریشه آن نیز به سبکهای طراحی آلمانی و اسکاندیناوی برمیگردد. برای طراحان سبک مدرن کاربرد اشیاء و عناصر اهمیت بیشتری نسبت به فرم و شکل ظاهری آنها دارد. در نگاه اول ممکن است.
سبکهای مدرن و کانتمپروری شبیه یکدیگر به نظر برسند؛ اما اصول اولیه این دو سبک متفاوت است. سبک طراحی مدرن از طیف رنگهای ساده و خطوط واضح استفاده کرده و فضایی گرم و صمیمی را ایجاد میکند. در این سبک موادی مانند شیشه و انواع فلز کاربرد زیادی دارند. رنگهای سیاه و سفید بیشترین میزان کاربرد را در سبک مدرن دارند که معمولا در کنار رنگهایی مانند آبی، قرمز و سایر رنگهای اصلی نیز استفاده میشوند.
واژه کانتمپروری به معنای معاصر و امروزی است. سبک دکوراسیون کانتمپروری نیز بیشتر به مد و گرایشهای فعلی در جهان میپردازد؛ بنابراین نمیتوان تعریف مشخص و دقیقی از اصول این سبک ارائه کرد. همانطور که اشاره شد اصول سبک کانتمپروری و مدرن با یکدیگر متفاوت است. سبک مدرن اصول اولیه خود را از سبک طراحی رایج در قرن بیستم گرفته است؛ اما سبک کانتمپروری خود را با مد روز جهان تطبیق میدهد. به عنوان مثال، طرحی که در سال ۲۰۱۰ کانتمپروری محسوب میشده ممکن است امروزه کانتمپروری نباشد. ولی سبکی که در سال ۲۰۱۰ مدرن بوده امروزه هم مدرن محسوب میشود.
۴- سبک دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک
سبک دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک در قرنهای ۱۸ و ۱۹ و در پاسخ به سبک رمانتیک در اروپا و تا حدودی آمریکا شکل گرفت. خانههای اعیاننشین اروپا و معماری روم و یونان باستان الهامبخش این سبک طراحی بودند که میتوان تأثیر این دورهها را در دیوارها، ستونها و گچکاریهای خانههای نئوکلاسیک به وضوح مشاهده کرد. علاوه بر این، چوب نیز نقشی پررنگ در وسایل و مبلمان سبک دکوراسیون نئوکلاسیک دارد. نقشمایه یا موتیف گل بیشترین میزان استفاده را در بالشتها و قالیچههای سبک نئوکلاسیک دارد. همچنین انواع گلدان، قالیچه و مجسمه پرکاربردترین اشیاء در این سبک محسوب میشوند.
۵- سبک دکوراسیون داخلی مینیمال
سبک مینیمال و کانتمپروری دارای مشترکاتی مانند شکلهای ساده و بدون پیچیدگی و خطوط واضح هستند؛ اما الفبای سبک مینیمال با سبک کانتمپروری کاملا متفاوت است. فلسفه سبک دکوراسیون داخلی مینیمال در عبارت «کمتر، بیشتر است» خلاصه میشود. طراحی مینیمال وسایل و عناصر کاربردی طراحی را در اولویت قرار داده و از پرداختن به زرق و برق و وسایل صرفا نمایشی پرهیز میکند؛ بنابراین اولین اصل دکوراسیون داخلی مینیمال اولویتبندی وسایل و ملزومات ضروری و چینش درست و اصولی آنها است. همچنین استفاده از طیف رنگهای خنثی و انتخاب رنگهای اصلی به عنوان رنگ تأکیدی در سبک مینیمال رایج است.
سبک مینیمال و کانتمپروری دارای مشترکاتی مانند شکلهای ساده و بدون پیچیدگی و خطوط واضح هستند؛ اما الفبای سبک مینیمال با سبک کانتمپروری کاملا متفاوت است. فلسفه سبک دکوراسیون داخلی مینیمال در عبارت «کمتر، بیشتر است» خلاصه میشود. طراحی مینیمال وسایل و عناصر کاربردی طراحی را در اولویت قرار داده و از پرداختن به زرق و برق و وسایل صرفا نمایشی پرهیز میکند؛ بنابراین اولین اصل دکوراسیون داخلی مینیمال اولویتبندی وسایل و ملزومات ضروری و چینش درست و اصولی آنها است. همچنین استفاده از طیف رنگهای خنثی و انتخاب رنگهای اصلی به عنوان رنگ تأکیدی در سبک مینیمال رایج است.
۶- سبک دکوراسیون داخلی اسکاندیناوی
سبک دکوراسیون اسکاندیناوی مجموعهای از سبکهای طراحی مختلف است که در قرن بیستم در کشورهای منطقه اسکاندیناوی (نروژ، سوئد، دانمارک، فنلاند و ایسلند) به تکامل رسید. طراحی داخلی مینیمال، کارایی و راحتی سه اصل مهم سبک اسکاندیناوی محسوب میشوند. ویژگی مشترک سبک اسکاندیناوی و سبک مینیمال ساده گرایی و اولویت بخشیدن به کاربرد اشیاء و وسایل است. تفاوت اصلی این دو سبک این است که سبک اسکاندیناوی مقرون به صرفه بودن عناصر طراحی را نیز در نظر میگیرد. دکوراسیون اسکاندیناوی معمولا دارای تزیینات ساده و طبیعی، مبلمان گرد و طیف رنگهای سیاه و سفید است.
۷- سبک دکوراسیون داخلی تروپیکال
هدف اصلی سبک طراحی تروپیکال القای فضا و جو مناطق استوایی به ساکنین است؛ به همین دلیل استفاده از مواد طبیعی مانند حصیر، چوب درختان خیزران و ساج و بامبو در آن رایج است. چوب و بافتهای مختلف مهمترین نقش را در این سبک دارند. همچنین بهره بردن از وسایل دکوری ساخته شده از برگهای نخل و نیشکر نیز به خوبی حس مناطق استوایی را به ساکنین منتقل میکند. دیوارهای سفیدرنگ، پردههای ابریشمی، کرکرهها و وسایل تزئینی از جنس بامبو و حتی بادبزنهای ساخته شده از برگ درخت خرما تنها چند نمونه از وسایل و المانهایی هستند که برای اجرای سبک دکوراسیون داخلی تروپیکال به کار میروند.
۸- سبک دکوراسیون داخلی بوهمیان
سبک بوهمیان یا بوهو از زندگی افراد کوچنشین منطقه بوهمیا در اروپای مرکزی الهام میگیرد. این سبک در دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی طرفداران بسیاری پیدا کرد و امروزه نیز علاقهمندان زیادی دارد. سبک دکوراسیون داخلی بوهمیان رنگها، الگوها و بافتهای مختلف را با هم ادغام کرده و المانهای طراحی دورههای زمانی و فرهنگهای مختلف بهره میبرد. یکدست بودن و مطابقت اشیاء با یکدیگر اهمیت چندانی درسبک بوهمیان نداشته و میتوانیم همه وسایل خود را در دکوراسیون منزل به نمایش بگذاریم؛ به همین دلیل این سبک دقیقا در نقطه مقابل سبک مینیمال قرار میگیرد.
۹- سبک دکوراسیون داخلی مونوکروم
طراحی مونوکروم به معنای استفاده از تنها یک رنگ و طیفهای مختلف آن در اجزا و اشیای مختلف فضای داخلی است. در صورتی که ظرافتها و اصول سبک دکوراسیون داخلی مونوکروم به درستی رعایت شود، این سبک میتواند جذابیتهای بصری زیادی داشته باشد. یکی از مهمترین مزایای سبک مونوکروم یکدست بودن تمامی اجزا و وسایل است که باعث میشود فضای داخلی نیز بزرگتر به نظر بیاید. با توجه به یکرنگ بودن اجزای دکوراسیون، تنوع بافت آنها از اهمیت زیادی برخوردار است. بافت اشیاء و وسایل به جذابیت و عمق فضای داخلی میافزاید.
۱۰- سبک دکوراسیون داخلی ترنزیشنال
سبک دکوراسیون داخلی ترنزیشنال ویژگیها و المانهای دکور و مبلمان سنتی را با سبک مدرن یا کانتمپروری تلفیق میکند. افرادی که به سبک کاملا سنتی علاقهای ندارند معمولا از سبک ترنزیشنال استفاده میکنند. طرحهای ترنزیشنال معمولا جذابیت و تازگی خود را به مدت چند دهه حفظ میکنند. در سبک دکوراسیون داخلی ترنزیشنال معمولا خطوط به سبک سنتی کار شده اما رنگها و مبلمان معمولا ظاهری مدرن دارند. طیف رنگهای سبک ترنزیشنال مانند سبک کانتمپروری معمولا به چند رنگ محدود میشود؛ اما به طور کلی این سبک به اندازه سبک کانتمپروری جسورانه نیست.
۱۱- سبک دکوراسیون داخلی روستیک
واژه «روستیک» به معنای روستایی بوده و سبک روستیک در دکوراسیون داخلی از طراحی روستایی الهام میگیرد. ریشه این سبک به مهاجران ساکن در آمریکا برمیگردد که در قرن نوزدهم تصمیم گرفتند خانههای خود را دور از مناطق شهری بسازند
؛ به دلیل عدم دسترسی به مصالح و امکانات محیطهای شهری، این افراد تصمیم گرفتند از مواد و مصالح طبیعی مانند چوب و سنگ بسازند؛ امروزه نیز چوب و سنگ بیشترین میزان کاربرد را در سبک دکوراسیون داخلی روستیک دارد. یکی از مهمترین اهداف سبک روستیک ایجاد فضایی صمیمی و آرامشبخش است؛ از این رو، بسیاری از علاقهمندان به این سبک، اصول اولیه آن را با دکوارسیون مدرن و سنتی نیز تلفیق میکنند.
۱۲ـ سبک دکوراسیون داخلی فارم هاوس
لغت فارم هاوس (farmhouse) به معنای خانه روستایی است. ریشه این سبک به اولین سالهای سکونت مهاجرین اروپایی در قاره آمریکا و زندگی روستایی آنها برمیگردد؛ البته در سالهای اخیر، این سبک تغییرات زیادی نسبت به شکل اولیه خود داشته و با عناصر مدرن تلفیق شده است. به دلیل دسترسی فراوان مهاجرین اروپایی به درختان انبوه آمریکا، یکی از پرکاربردترین مواد استفاده شده در خانههای این افراد الوار چوبی بود. امروزه نیز چوب و وسایل چوبی کاربردهای فراوانی در سبک فارم هاوس دارند. هدف سبک فارم هاوس ایجاد محیطی با فضای صمیمی و راحت برای ساکنین است.
دکوراسیون داخلی با جدید ترین متد های روز دنیا
نکات با اهمیت برای داشتن یک دکوراسیون داخلی جدید و مدرن:
۱- انتخاب نقطه کانونی
گاهی اوقات اتاق به خودی خود یک نقطه کانونی واضحی دارد و شما نیازی به پیدا کردن چنین مرکزی ندارید. نقطه کانونی جایی است که چشمان شما بلافاصله پس از ورود به خانه به همان سمت هدایت می شود. این قسمت میتواند یک شومینه، پنجرهای با منظره زیبا، قفسه کتاب و … باشد. گاهی هم اتاقهای خانه نقطه کانونی ندارند و خودتان باید آن را با کمک یک اثر هنری و یا یک فرش رنگارنگ ایجاد کنید.
۲- توجه به مبلمان مناسب
انتخاب مبلمان خوب و متناسب با فضا نکته بسیار مهمی است که به دکوراسیون داخلی خانه محدود نمی شود بلکه باید برای طراحی اداری و حتی دکوراسیون داخلی کسب و کار مورد توجه قرار گیرد. مبلمان اتاق نشیمن برای جمع آوری اعضای خانواده یا پذیرایی از مهمانان استفاده می شود. اگر اندازه اتاق نشیمن به اندازه ای باشد که بتوان بخشی از فضا را به عنوان پذیرایی استفاده کرد، می توان مبلمان کلاسیک یا استیل را در قسمت قرار داد.
۳- نورپردازی مناسب و مدرن
یکی از مهمترین نکات در دکوراسیون داخلی مسکونی نورپردازی است که برای ایجاد جذابیت بصری بسیار مهم است. نورپردازی خوب میتواند درخشش سرامیکهای کف، نقشهای روی فرش و رنگ دیوارها را به خوبی و با جزئیات نشان دهد.
۴- چیدن میز و صندلی غذاخوری
همانطور که پیش از این هم اشاره کردیم، میز و صندلی غذاخوری باید در نزدیکی آشپزخانه و محل پخت و پز قرار داشته باشد. البته برای پذیرایی از مهمانان می توان میز و صندلی را نزدیک پنجره قرار داد که مشرف به باغ و فضای باز است. همیشه خانه پر از مهمان نیست که برای چیدن میز غذا وقت زیادی را صرف کنید. فاصله میز و صندلی غذاخوری از مبلمان راحتی باید حداقل ۳ متر باشد. اگر این اندازهها رعایت نمیشود، از تهیه میز و صندلی بیشتر از ظرفیت نشیمن خودداری کنید.
۵- استفاده از جزئیات الهام بخش
سادهترین راه برای مدرن نشان دادن دکوراسیون این است که با یک وسیله به ظاهر جزئی اما تاثیرگذار شروع کنید. یک بالشتک تزئینی برای مبل، رانر میز، شال مبل مورد علاقه و حتی یک عکس میتواند راهی خوبی برای شروع باشد. البته برای انتخاب این جزئیات الهامبخش باید وقت کافی صرف کنید و در بازار به دنبال چیزی باشید که در کمتر خانهای پیدا میشود و از سوی دیگر، وقتی به آن نگاه میکنید، حس خوبی به شما دست دهد. این حس خوب مبنایی برای انتخاب تم، رنگها، الگوها و فرشهای شماست.
دکوراسیون داخلی مدرن
سبک مدرن برای دکوراسیون داخلی مناسب افرادی است که خواستار سادگی و خلوتی هستند؛ سبک مدرن که به معنای جدید و نوین است امروزه در بین ایرانیان بسیار محبوب شده است. یکی از قوانین سبک مدرن این هست که شما وسایلی را خریداری کنید که کاربردی باشند و بتوانید از آنها استفاده کنید زیرا خرید وسایلی که کاربردی ندارند و جلوه ای زیبا در خانه ایجاد نمی کنند فقط باعث شلوغی در خانه می شوند.
رنگ ها در دکوراسیون داخلی مدرن بسیار با اهمیت هستند و در این سبک باید از رنگ های ملایم و خنثی استفاده کنید. رنگ سفید و طوسی بیشترین کاربرد را در این سبک دارند.
نورپردازی یکی از مواردی است که در سبک مدرن به آن توجه ویژه ای می شود چرا که نور از فاکتورهای اصلی در سبک مدرن است به همین خاطر به افراد پیشنهاد می شود که اگر نور طبیعی در خانه وجود ندارد از خرید لامپ های بادوام و کم مصرف اجتناب نکنند. در سبک مدرن دیگر خبری از تابلوهای قدیمی نیست و شما روی دیوارها تعدادی تابلو یا قاب عکس کوچک غیر منظم را می بینید و یا ممکن است یک تابلوی بزرگ ولی با طرح مدرن را مشاهده کنید.
دکوراسیون منزل ساده
امروزه اغلب افراد تمایل دارند برای طراحی دکوراسیون بخش های مختلف منزل خود از دکوراسیون های ساده و مدرن استفاده کنند؛ در ادامه این مطلب تصاویری از انواع دکوراسیون اتاق پذیرایی ساده با طراحی شیک و کاربردی را مشاهده خواهید کرد.
اتاق پذیرایی از مهم ترین بخش ها در هر خانه ای است که طراحان داخلی دکوراسیون منزل و خانواده ها به چیدمان و طراحی داخلی این بخش از منزل توجه زیادی نشان می دهند؛ علاوه بر این سبک طراحی دکوراسیون این بخش از منزل می تواند نشان دهنده سبک دکوراسیون سایر بخش های منزل نظیر اتاق خواب و آشپزخانه و …. باشد.
دکوراسیون اتاق پذیرایی ساده با طراحی شیک و کاربردی:
از دکوراسیون های ساده می توانید برای طراحی دکوراسیون پذیرایی با متراژ بزرگ و یا کوچک استفاده کنید. در دکوراسیون ساده پذیرایی اغلب وسایل خانه از بین طرح های ساده و رنگ های یکنواخت انتخاب می شوند که این شیوه طراحی ممکن است کمی کسل کننده باشد بنابراین اگر شما تمایل دارید دکوراسیون اتاق پذیرایی منزل تان را به صورت ساده طراحی کنید بهتر است در بین وسایل ساده پذیرایی از وسیله ای با طرح و رنگ خاص استفاده کنید تا دکوراسیون پذیرایی منزل تان از حالت یکنواختی خارج شود.
دکوراسیون منزل ایرانی جدید و شیک
ایران با داشتن فرهنگ و تمدن غنی از گذشته تا به امروز, ایده های منحصر به فردی برای طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی منازل خود داشته است. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و پدید آمدن طرح های متنوع, دکوراسیون داخلی منزل ایرانی نیز دچار تغییرات زیادی شده است. در این مطلب به طراحی های جدید و شیک این نمونه دکوراسیون ها می پردازیم.
طراحی های جدید و شیک دکوراسیون داخلی منزل ایرانی:
امروزه دکوراسیون منازل ایرانی در عین زیبایی و جذابیت با طرح های مدرنی ترکیب شده است. استفاده از وسایل مدرن و لوکس زیبایی دکوراسیون داخلی منزل ایرانی را دو چندان نموده است. همچنین نورپردازی از گذشته تا به امروز از اهمیت بسیاری در دکوراسیون داخلی خانه های ایرانی برخوردار بوده است. تصاویر زیر نمونه هایی از جدیدترین و شیک ترین طراحی های صورت گرفته برای منازل ایرانی است. همان طور که مشاهده خواهید کرد این نمونه ها دکوراسیون داخلی اتاق پذیرایی را نشان می دهد که در اغلب آن ها مبلمان راحتی استفاده شده است.
دکوراسیون منزل کوچک
اغلب افرادی که در خانه های کوچک زندگی می کنند برای چیدمان وسایل و طراحی دکوراسیون منزل شان دغدغه زیادی دارند در صورتی که اگر در هنگام طراحی دکوراسیون داخلی خانه های کوچک حساسیت و دقت لازم را به خرج دهید شاهد ایجاد دکوراسیونی شیک و در عین حال زیبا در خانه خود خواهید بود.
امروزه شرایط اقتصادی و سبک زندگی ها به گونه ای شده است که اغلب افراد مجبور هستند در خانه های آپارتمانی کوچک زندگی کنند توجه داشته باشید که اگر طراحی دکوراسیون داخلی خانه های کوچک و آپارتمانی بدرستی انجام نشود خانه شما به محیطی بی نظم و دلگیر تبدیل میشود بنابراین بهتر است قبل از هر چیز با اصول طراحی دکوراسیون خانه های کوچک آشنا شوید.
ایده هایی برای طراحی دکوراسیون داخلی خانه های کوچک:
برای طراحی دکوراسیون داخلی خانه های کوچک بهتر است در انتخاب رنگ وسایل و چیدمان وسایل هوشمندانه عمل کنید و از اصولی استفاده کنید که خانه کوچک شما بزرگ تر به نظر برسد. در ادامه طراحی دکوراسیون داخلی خانه های کوچک با کمک روش ها و ایده های کاربردی و مدرن را مشاهده خواهید کرد.
اغلب افراد تمایل دارند برای داشتن فضایی گرم و صمیمی در خانه خود از رنگ های گرم استفاده کنند اگر شما از این دسته از افراد هستید و متراژ خانه تان کوچک است بهتر است بدانید که رنگ های گرم باعث کوچک تر به نظر رسیدن فضای منزل کوچک شما می شوند بنابراین بهتر است از رنگ های سرد و روشن برای طراحی دکوراسیون منزل کوچک خود استفاده کنید این رنگ ها باعث بزرگ شدن دکوراسیون خانه های کوچک می شوند.
بعد از انتخاب رنگ باید وسایل به شیوه ای هوشمندانه در فضای خانه کوچک چیده شوند. توجه داشته باشید که سالن پذیرایی و اتاق نشیمن مهم ترین بخش در دکوراسیون هر خانه ای محسوب می شوند و در خانه های کوچک به دلیل کمبود فضا از سالن پذیرایی به عنوان اتاق نشیمن نیز استفاده می شود بنابراین بهتر است در هنگام طراحی دکوراسیون سالن پذیرایی این خانه ها وسواس بیشتری را به خرج دهید. مبلمان و تلویزیون از مهم ترین وسایل در سالن پذیرایی هستند که بهتر است مناسب ترین مکان را در سالن پذیرایی را برای قرار دادن این وسایل انتخاب کنید.
مدل مبلمان ال برای دکوراسیون داخلی خانه های کوچک مناسب تر است و این مدل مبلمان فضای کمی را در منزل شما اشغال می کنند. اگر منزل شما اجاره ای نیست بهتر است برای صرفه جویی در فضا از میز تلویزیون های دیواری استفاده کنید این مدل میزها فضای کمی را اشغال می کنند و برای خانه های کوچک کاربردی تر هستند همچنین شما می توانید در خانه های کوچک برای قرار دادن وسایل دکوری از میز تلویزیون هایی استفاده کنید که دارای قفسه های زیادی هستند.
استفاده از شلف دیواری یکی دیگر از ایده های خلاقانه برای طراحی دکوراسیون داخلی خانه های کوچک است شما می توانید با نصب شلف دیواری روی دیوار قاب عکس ها و وسایل تزیینی زیادی را روی آن ها قرار دهید و دکوراسیون خانه تان را جذاب تر کنید. اگر تمایل دارید فضای خانه شما دلباز و بزرگ تر به نظر برسد بهتر است از طراحی پلان باز در فضای داخلی منزل استفاده کنید. طراحی پلان باز برای خانه های کوچک بدین صورت است که از گذاشتن دیوار در قسمت های مختلف خانه تا حدودی پرهیز می شود و اغلب در خانه های کوچک از پلان باز در بین آشپزخانه و اتاق نشیمن استفاده می شود که این مدل آشپزخانه به جزیره معروف هستند و شما می توانید با قرار دادن مبلمان فضای اتاق نشیمن را از آشپزخانه جدا کنید. در طراحی دکوراسیون آشپزخانه کوچک نیز بهتر است از رنگ های روشن استفاده کنید و وسایل را تا حد امکان درون کابینت ها بچینید و از قرار دادن وسایل اضافی در فضای آشپزخانه خودداری کنید تا دکوراسیون آشپزخانه تان منظم و شیک تر به نظر برسد.
طراحی نورپردازی در خانه های کوچک:
بهتر است در طراحی دکوراسیون داخلی خانه کوچک از نورپردازی مناسب و کاربردی استفاده کنید. هر چقدر خانه شما روشن باشد فضای آن بزرگ تر به نظر می رسد. نورپردازی های دکوراتیو و نقطه ای برای خانه های کوچک انتخاب مناسبی هستند و این نورپردازی ها باعث می شوند تا همه بخش های خانه شما پرنور و روشن تر شوند.
دکوراسیون منزل مدرن
با تغییر دکور خانه و چیدمان منزل می توانید با کمترین هزینه و گاها بدون پرداخت هیچ گونه هزینه ای یک طراحی دلنشین و زیبا ایجاد کنید با این کار علاوه بر اینکه تغییرات چشمگیر در خانه ایجاد می شود موجب تقویت روحیه و انگیزه در افراد نیز می شود.
طراحی دکور خانه با طراحی قسمت های مختلف یک خانه همراه است که باید برای آن یک هارمونی خوبی ایجاد کنید این مورد زمانی دیده می شود که المان های مختلف در یک خانه به صورت کاملا صحیح و درست کنار هم چیده شوند بنابراین طراحی دکور خانه نیاز به تجربه و خلاقیت دارد.
در ادامه این مقاله از ایملک با دکور خانه و نکات طراحی و چیدمان اصولی قسمت های مختلف دکور خانه آشنا می شوید، ما قصد داریم تا ایده ها و ترفند های به روز و جدید را در اختیارتان قرار دهیم بنابراین اگر قصد تغییر دکور خانه را دارید حتما تا پایان همراه ما باشید.
دکور پذیرایی:
پذیرایی به عنوان اولین و مهمترین قسمت هر خانه ای از اهمیت و توجه بسیاری برخوردار است به همین خاطر طراحی دکوراسیون آن بسیار حائز اهمیت است و باید برای زیبایی هرچه بیشتر آن به سمت یک طراحی زیبا و چشمگیر بروید تا نزد اکثریت جذابیت داشته باشد.
ایجاد هماهنگی بین مبل، فرش و پرده در پذیرایی بسیار مهم است و افراد سعی می کنند تا برای خرید و طراحی این المان ها در خانه از طراحان برتر این حوزه کمک بگیرند تا زیبایی و جذابیت خانه دو چندان شود؛ انتخاب رنگ و طرح این سه المان اساسی باید طبق اصولی انجام شود تا زیبایی و جذابیت خانه کاملا به چشم بیاید.
برای دکور خانه توجه به پذیرایی بسیار زیاد است به همین خاطر المان های آن هم باید با دقت انتخاب و طراحی شوند؛ وجود یک آباژور، آینه کاری، وسایل تزیینی، گلدان های گل (طبیعی و مصنوعی)، آبنما و… موجب جذابیت هر چه بیشتر دکور خانه می شود که انتخاب و خرید هر یک با توجه به سلیقه و نیاز افراد انجام می شود.
دکوراسیون منزل طوسی
با رواج یافتن دکوراسیون داخلی مدرن در اغلب خانه ها امروزه میزان استفاده از رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی مدرن به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است و اگر شما تمایل دارید دکوراسیون رنگی بی نظیری را در فضای منزل تان ایجاد کنید بهتر است از ترکیب رنگ طوسی با سایر رنگ های زیبا غافل نشوید. در ادامه ایده هایی برای طراحی دکوراسیون طوسی را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار خواهیم داد.
اگر تمایل دارید از رنگ طوسی در طراحی دکوراسیون قسمت های مختلف منزل خود استفاده کنید بهتر است با انواع رنگ های ست که با رنگ طوسی مطابقت و همخوانی بیشتری دارند آشنا شوید.
طراحی دکوراسیون داخلی منزل با رنگ طوسی:
رنگ ها تاثیر زیادی در جذابیت دکوراسیون داخلی منزل دارند و علاوه بر این رنگی که در دکوراسیون قسمت های یک خانه مورد استفاده قرار می گیرد می تواند روی خلق و خو و احساسات اهل منزل تاثیرگذار باشد. رنگ طوسی از انواع رنگ هایی است که امروزه در طراحی دکوراسیون منزل در کنار سایر رنگ های روشن مورد استفاده قرار می گیرد و این رنگ زیبا از انواع رنگ های سنگین و موقر به شمار می رود.
رنگ طوسی در کنار رنگ سفید و مشکی ترکیب بی نظیری را بوجود می آورد و اگر فضای منزل شما کوچک است از ترکیب رنگ سفید و طوسی برای طراحی دکوراسیون داخلی خانه کوچک خود استفاده کنید زیرا ترکیب کردن این دو رنگ با یکدیگر باعث می شود که فضای منزل شما بزرگ تر به نظر برسد توجه داشته باشید که به دلیل بی روح بودن این دو رنگ در کنار یکدیگر بهتر است از رنگ سومی نظیر قهوه ای یا قرمز در کنار این رنگ ها استفاده نمایید.
یکی از بهترین و محبوب ترین رنگ هایی که برای ست کردن با رنگ طوسی مورد استفاده قرار می گیرد رنگ زرد است. ترکیب رنگ زرد و طوسی در کنار یکدیگر جذابیت فوق العاده ای را به طراحی داخلی منزل می بخشد.
رنگ طوسی و بژ در کنار یکدیگر ترکیب بی نظیری را بوجود می آورند و شما می توانید با افزودن یک رنگ شاد به این ست دکوراسیون داخلی زیبایی قسمت های مختلف منزل تان را چند برابر کنید.
ست رنگ طوسی و آبی یکی دیگر از انواع ست های بی نظیر برای طراحی دکوراسیون طوسی است و به دلیل اینکه رنگ طوسی و آبی از انواع رنگ های سرد محسوب می شوند بهتر است برای ایجاد تعادل در طراحی داخلی منزل تان رنگ های گرمی نظیر قرمز و قهوه ای را نیز به این ترکیب رنگی بی نظیر اضافه کنید.