آشپزیخواص مواد غذایی

معرفی انواع غذا ساده با قارچ + طرز تهیه ۲۰ غذای فوری و نونی با قارچ

قارچ ها برای طعم بی نظیر و مزایایی که برای سلامتی دارند، بسیار محبوب می باشند و سرشار از مواد مغذی هستند.قارچ‌های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند قارچ یکی از سبزیهایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. شما با قارچ چه غذاهایی میپزید؟اگر به دنبال یک لیست غذا با قارچ برای شام باشید، انواع غذا با قارچ نیز در آن جای خواهد داشت. به دلیل خواص فراوان قارچ و طعم بی نظیری که دارد، در انواع غذای برنجی و غیره برنجی و به عنوان یک میان وعده می توانید از آن استفاده کنید. طرز تهیه انواع غذا با قارچ دارای دستور پخت های متفاوتی است که در این مقاله قصد داریم به چند مورد از این غذا ها بپردازیم.


فهرست مطالب


معرفی و طرز تهیه انواع غذا ساده با قارچ

قارچ ها منبع عالی از مواد معدنی (سلنیوم، روی، سدیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر) است که تقریبا با همه غذاها از پیتزا گرفته تا پاستا، طعم خوبی می دهد. همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها ، ضد کم خونی ، ادرار آور هستند ،دستورالعمل های خوش‌مزه زیر بسیار سریع و آسان هستند.

1- غذا با قارچ – قارچ شکم پر

غذاهایی که در فر طبخ می شوند مزایایی دارند که افراد کمی به آن فکر می کنند:این روش پخت همه مواد غذایی را در داخل غذا نگه می دارد. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله غذا با بادمجان را بخوانید. بنابراین، غذا می تواند طعم یکنواختی داشته باشد. نکته شگفت آور در مورد این دستور پخت غذای خوش‌مزه این است که همه آن ها شامل ادویه جات و مواد دیگر هستند که طعم قارچ را برجسته‌تر می کنند. پخت این دستورالعمل چندان طول نمی کشد. پس فرقی نمی کند آیا عاشق آشپزی هستید یا نه، باید آن ها را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱۱۳ گرم قارچ سفید، که به خوبی خرد شده باشد
  • ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ فنجان عدس پخته، آبکشی و شسته شده
  • ۱ فنجان گوجه‌ی ریز
  • نمک دریایی
  • فلفل سیاه
  • جعفری
قارچ شکم پر

طرز تهیه :

  1. روغن را درون یک تابه‌ی بزرگ روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید.
  2. قارچ‌ها را اضافه کنید و به مدت حدودا ۵ دقیقه بپزید تا شروع به آب دادن کند.
  3. پودر چیلی را اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل آن را بپوشاند.
  4. عدس و گوجه فرنگی را اضافه کنید و برای ترکیب شدن خوب هم بزنید.
  5. چهار پنج دقیقه‌ی دیگر به پختن ادامه دهید تا مخلوط کاملا گرم شود. آن را کنار بگذارید تا به آرامی خنک شود.
  6. اجاق گاز را از قبل روی حرارت ۲۰۴ درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید. کلاهک‌های قارچی را روی کاغذ پوستی قرار دهید.
  7. برای هر کلاهک قارچی از یک چهارم تا یک سوم فنجان مخلوط استفاده کنید، که به اندازه‌ی آن‌ها بستگی دارد.
  8. به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آن را بپزید.
  9. اجازه دهید کلاهک‌های قارچی به آرامی خنک شوند و سپس آن ها را با کفگیر از روی سینی فر بردارید.
  10. با جعفری خرد شده‌ی تازه آن را میل کنید.

2- سوپ قارچ و گندم

مواد لازم:

  • آب گرم ۱ فنجان
  • ۱ عدد پیاز (خرد شده)
  • قارچ خشک – نصف فنجان
  • روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری (جدا از هم)
  • پاپریکا – ۱ قاشق غذاخوری
  • کرفس ۲ ساقه (خرد شده)
  • فلفل کاین –  ۱/۴ قاشق چایخوری
  • قارچ دکمه‌ای سفید (تازه) – یک و نیم فنجان
  • ۱ برگ بو
  • نمک – ۱ قاشق چایخوری
  • رب گوجه‌فرنگی – یک قاشق غذاخوری
  • آب گوشت – ۴ فنجان
  • گندم سیاه – نصف فنجان
  • سرکه سفید – ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده – مقداری
  • جعفری یا شوید – ۱/۴فنجان (خرد شده)
سوپ قارچ و گندم

طرز تهیه :

قارچ‌ها را در آب گرم خیس کنید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله طرز تهیه خشکابیج گیلانی را بخوانید. در عین حال، یک قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله‌ی متوسط ​​گرم کنید. کرفس و پیاز را اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه آن‌ها را طبخ کنید. مواد را هم بزنید تا زمانی که نرم شوند. روغن باقی مانده را اضافه کنید و حالا شعله را بالا بکشید. قارچ تازه و نمک را به سوپ اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا قارچ‌ها کم کم قهوه‌ای شوند. هر از گاهی مواد را هم بزنید. قارچ خیس خورده را صاف کنید و یک و نیم فنجان از آبی را که قارچ در آن خیس خورده بود، نگه دارید. قارچ را خرد کنید و آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

مخلوط پاپریکا، برگ بو، گندم سیاه، کاین و رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا زمانی که گندم سیاه شود و قارچ تغییر رنگ بدهد. حالا، آب گوشت و آب قارچ را اضافه کنید. شعله را بالا بکشید تا سوپ بجوشد. وقتی که جوشید شعله را پایین بکشید و در حالی که در قابلمه نیمه بسته است، ‌۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا گندم سیاه بپزد. ادویه و سرکه را داخل قابلمه بریزید. حالا نمک و فلفل سیاه را به میل خودتان اضافه کنید.

 3- غذا با قارچ – سوفله قارچ

مواد لازم :

  • کره : 60 گرم
  • آرد : 40 گرم
  • شیر : یک پیمانه
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده : 125 گرم
  • قارچ خرد شده : 250 گرم
  • کره جهت چرب کردن ظرف ( ظرف باید نسوز باشد ) : 30 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم.
سوفله

طرز تهیه

  1. کره و شیر و آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
  2. زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مایع اضافه کنید.
  3. سپس مقدار زیادی از پنیر رنده شده را به آن بیافزائید
  4. قارچها را جداگانه تفت دهید.
  5. سفیده های تخم مرغها را به هم زده تا پف کند و به مایع قبلی اضافه کنید.
  6. داخل ظرف سوفله را با کره چرب کنید و یک لایه از مخلوط را بریزید و سپس یک لایه از قارچ و باز یک لایه از مخلوط و یک لایه از قارچ تا ظرف پر شود.
  7. بقیه پنیر ها را روی آن بپاشید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.

 4- غذا با قارچ – پاستا مرغ و قارچ با خامه

مواد لازم:

  • ۴ تا ۶ عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • ۴/۱ فنجان کره
  • ۸۵ گرم سس سالاد ترکیبی ایتالیایی
  • ۲/۱ فنجان آب
  • ۱ قوطی سوپ قارچ غلیظ
  • ۱۱۳ گرم پنیر خامه‌ای با پیازچه
  • پاستا رشته‌ای
پاستا مرغ و قارچ

طرز تهیه

  1. فر را از قبل با دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. کره را در تابه بزرگی ذوب کنید.
  3. سس سالاد، آب و سوپ قارچ یکدست و خامه‌ای را به آن اضافه کنید.
  4. پنیر خامه‌ای را به ترکیب بالا اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.
  5. مرغ را در ظرف مخصوص پخت قرار بدهید و سس را روی آن بریزید.
  6. اجازه دهید این ترکیب به مدت ۶۰ دقیقه بپزد.
  7. ۱۰ دقیقه قبل از پایان زمان پخت مرغ پاستا را طبق دستور روی پاکت آن بپزید و آبکش کنید.
  8. پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده و با سس مرغ را روی آن بریزید.

5- کوکوی قارچ و سیب زمینی

مواد لازم جهت تهیه این غذا به شرح زیر می باشد:

  • دو عدد سیب زمینی
  • ۲۰۰ گرم قارچ
  • یک عدد تخم مرغ
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • یک عدد پیاز کوچک
  • به مقدار لازم آرد و روغن
  • ۲ حبه سیر
کوکو
طرز تهیه کوکو قارچ

طرز تهیه:

جهت تهیه این غذا ابتدا باید سیب زمینی را در آب جوش بپزید سپس آن را له کنید و قارچ را درون یک ماهیتابه به همراه سیر و کره تفت دهید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس مواد را با سیب زمینی مخلوط کنید به آن پیاز رنده شده را بیفزایید. نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم مرغ را درون آن بشکنید و مواد را به خوبی هم بزنید. حال می توانید با استفاده از ترکیب بدست آمده کوکوی خوشمزه قارچ و سیب زمینی را آماده نمایید.

 6- غذا با قارچ – پیتزا قارچ و مرغ

مواد لازم جهت تهیه انواع غذا با قارچ و مرغ به شرح زیر می باشد:

  • ۳۰۰ گرم قارچ
  • یک عدد سینه مرغ
  • یک عدد فلفل دلمه
  • یک عدد خمیر پیتزا
  • یک پیمانه پنیر پیتزا
  • یک عدد گوجه فرنگی
  • یک فنجان سس گوجه
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
پیتزا

طرز تهیه:

ابتدا مرغ خود را کمی آب پز کنید و سپس به صورت ریش ریش در بیاورید. درون ظرف پیتزای خود خمیر پیتزا را پهن کنید و روی آن را با قاشق، سس گوجه بمالید. کمی پنیر پیتزا را روی خمیر ریخته و سپس مرغ و قارچ را به آن اضافه کنید. فلفل دلمه و گوجه خرد شده را روی پیتزای خود ریخته و مجدد کمی پنیر پیتزا به مواد خود بیافزایید. ظرف پیتزا را درون فر قرار دهید و اجازه دهید در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۲۰ دقیقه به خوبی بپزد. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله غذای رژیمی با مرغ را بخوانید.

7- خوراک گوشت و قارچ

جهت تهیه این خوراک لذیذ مواد زیر نیاز است:

  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • دو عدد سیب زمینی
  • یک عدد پیاز
  • ۳۰۰ گرم قارچ
  • ۱ عدد فلفل دلمه
  • ۳ قاشق غذا خوری شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری رب
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
خوراک گوشت و قارچ

طرز تهیه:

این خوراک خوشمزه به روش های مختلفی آماده می شود. شما می توانید در این ترکیب غذ، ابتدا پوره سیب زمینی را سرو کنید و در کنار آن گوشت چرخ کرده و قارچ را قرار دهید. در روش دیگر شما باید ابتدا سیب زمینی جوشیده شده را در کف یک ظرف به خوبی پخش کنید، سپس مخلوط گوشت چرخ کرده و قارچ را که به خوبی تفت داده شده به آن بیافزایید.

مواد آماده شده را روی سیب زمینی ریخته و سپس در صورتی که تمایل داشتید، روی آن را با پنیر پیتزا پر کنید. ظرف خود را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا این غذای خوشمزه آماده شود.

8- غذا با قارچ – گراتن قارچ

جهت تهیه گراتن که از انواع غذا با قارچ محسوب می شود، مواد زیر نیاز است:

  • ۴۰۰ گرم قارچ
  • یک عدد پیاز
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • دو لیوان شیر
  • ۲۰۰ گرم خامه
  • نصف قاشق غذاخوری پودر سیر و آویشن ۲۰۰
  • گرم پنیر پیتزا
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
گراتن

طرز تهیه:

ابتدا باید شیر را به همراه قارچ و پیاز به خوبی تفت دهید. درون یک قابلمه کره را آب کنید و آرد را کمی تفت دهید و سپس به آن خامه و شیر را بیفزایید و مواد را آنقدر هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود. درون یک ظرف فر، مخلوط قارچ و پیاز را ریخته و سس شیر را روی آن بریزید. ظرف را نیم ساعت در فر قرار دهید. ظرف را بیرون اورده و روی آن را با پنیر پیتزا پر کنید و مجدد ظرف را درون فر قرار دهید تا پنیرها آب شود.

سخن پایانی

شما در این مقاله با انواع غذا ها با قارچ آشنا شدید.همچنین از طرز تهیه و مواد لازم آنها آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

چه غذایی با قارچ برای وعده ناهار می توانیم آماده کنیم؟

انواع پلو با قارچ و ترکیب پاستا با سس قارچ و همچنین خوراک قارچ گوشت چرخ کرده می تواند مناسب برای وعده ناهار باشد.

در تهیه انواع غذا با قارچ چگونه می توانیم از آب انداختن قارچ جلوگیری کنیم؟

برای رفع این مشکل می توانید ابتدا قارچ را به خوبی تفت دهید و سپس به مواد غذایی خود اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا